O familie afgana declara ca decizia de a-si boteza copilul cu numele Donald Trump "le-a distrus viata", din cauza reactiilor negative pe care le primesc din partea comunitatii.

Jamila si Sayed Assadullah il admira pe Donald Trump, iar pentru ca baietelul lor s-a nascut in perioada campaniei prezidentiale din SUA, s-au gandit sa il boteze Donald Trump, sperand ca ii va calca pe urme actualului presedinte american.

Decizia nu a fost primita cu ochi buni de familie si restul comunitatii.

"Tata mi-a spus: cum poti alege pentru fiul tau numele unui necredincios? Asa ca am plecat si m-am mutat cu familia in Kabul", au fost cuvintele tatalui lui Sayed, la aflarea vestii, potrivit standard.co.uk.

Familia a fost amenintata si tratata dur si de autoritati, care nu au privit cu ochi buni decizia de a da copilului un nume care nu este musulman.

"Donald Trump are multe calitati speciale. Este foarte serios, capabil, un bun politician si un bun scriitor", crede Sayed, tatal baiatului botezat dupa numele presedintelui american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.