Un catel a murit dupa ce a stat trei ore in compartimentul pentru bagaje al unui avion United Airlines. Stapanul animalului a fost obligat de un insotitor de zbor sa il inchida pe perioaa calatoriei. 

La bordul avionului care zbura pe ruta Houston - New York a urcat o femeie insotita de copiii sai si de catelul familiei. Unul dintre insotitorii de zbor i-a cerut acesteia sa inchida catelul de talie mica in compartimentul pentru bagaje pe perioada calatoriei.

Desi femeia a vrut sa il tina intr-o cusca, sub scaun, pe timpul zborului, insotitorul nu i-a permis.

La finalul zborului, pasagera si-a gasit cainele mort in compartimentul pentru bagaje, potrivit Digi24.

United Airlines isi asuma intreaga vina pentru cele intamplate si a catalogat incidentul drept "un accident tragic care nu ar fi trebuit sa se intample". Reprezentantii companiei i-au inapoiat femeii banii pe bilete.

United Airlines este cunoscuta drept compania cu cele mai multe decese ale animalelor la bordul avioanelor. 18 animale au murit in 2017, iar 13 au fost ranite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.