Cinci oameni au murit in urma prabusirii unui elicopter, duminica, in apele estuarului East River din New York. Pilotul a supravietuit. 

Initial, autoritatile au anuntat ca doar doi dintre pasageri si-au pierdut viata, insa ulterior numarul mortilor a crescut la cinci.

La bordul elicopterului se aflau sase persoane, pilotul fiind cel care a supravietuit, reusind sa iasa singur din epava si fiind salvat de un remorcher.

Administratia Federala a Aviatiei SUA a anuntat ca elicopterul tip Eurocopter AS350 s-a prabusit duminica, in jurul orei locale 19:00.

Intrucat epava elicopterului s-a scufundat rapid, a fost nevoie de interventia scafandrilor pentru a scoate corpurile pasagerilor la suprafata.

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz, potrivit Mediafax.

Potrivit informatiilor furnizate de seful Politiei din New York, James O'Neil, aeronava fusese inchiriata de un grup de fotografi pentru un tur aerian al orasului.

Presa locala a anuntat ca pilotul a transmis un semnal de urgenta, acuzand probleme la motor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.