In cadrul ceremoniei in care presedintele SUA a semnat legea prin care impune taxe pentru importurile de otel si aluminiu, Donald Trump a comis o gafa, presupunand ca tatal unuia dintre invitati este mort. 

In cadrul ceremoniei, unul dintre invitati a vorbit despre exemplul pe care tatal sau i l-a oferit in viata: "Nu l-am uitat niciodata pe tata, privirea lui, faptul ca mi-a aratat ce inseamna asta pentru o familie".

Dupa discursul tinut de invitat, Donald Trump, a tinut sa precizeze ca "tatal tau, Herman, se uita la noi din Ceruri si este foarte mandru de tine", potrivit Stirileprotv.

Invitatul a tinut sa il corecteze pe presedintele american, spunandu-i ca tatal sau nu este mort, moment in care Trump a incercat sa repare gafa si a precizat "in cazul acesta e si mai mandru".


Acesta nu este insa singurul moment jenant, presedintele SUA uitand de doua ori sa semneze documentul.

Trump a semnat legea care prevede ca importurile din otel vor fi taxate cu 25% si cele din aluminiu cu 10%, indeplinind astfel o promisiune pe care a facut-o americanilor in campanie.

Partenerii comerciali s-au declarat nemultumiti de aceasta decizie. Ingrijorari au aparut si la burse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.