Autoritatile din Ucraina au gasit o femeie in varsta de 77 de ani, care locuia, de 30 de ani, alaturi de trupul mumificat al mamei. 

Cand au ajuns in apartamentul femeii, politistii au gasit trupul mumificat pe o canapea, inconjurat de icoane. Corpul era imbracat intr-o rochie alba si avea capul acoperit.

Intr-o alta camera se afla chiar femeia in varsta de 77 de ani, intinsa pe podea, cu ambele picioare paralizate. Batrana a avut nevoie de ingrijirile medicilor.

Intr-un raport al politiei locale se precizeaza ca "pentru a salva femeia in varsta de 77 de ani, ofiterii au avut nevoie de ajutor special pentru a sparge usa apartamentului", potrivit Stirileprotv.

Vecinii femeii au fost cei care au anuntat autoritatile. Tot ei povestesc ca batrana nu deschidea niciodata usa de la intrare, iar vecinii dornici sa o ajute ii lasau mancare la usa. Din acest motiv, nimeni nu stia ca ea traieste cu cadavrul mamei in apartament.

Oamenii legii au scos trupul mumificat si l-au trimis la medicina legala pentru expertiza, iar femeia de 77 de ani a fost internata la spital.

Autoritatile au demarat o ancheta in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.