O jucatoare din echipa de hochei feminin a Canadei a refuzat sa poarte medalia de argint la Jocurile Olimpice de Iarna, dupa ce a pierdut in fata reprezentantei SUA. Sportiva si-a cerut ulterior scuze. 
UPDATE 15:24 - Joycelyn Laroque si-a cerut scuze pentru gestul sau.

"Imi cer scuze tuturor, in special in fata colegelor si a fanilor. Am fost foarte dezamagita si suparata de rezultatul partidei si de aceea am reactionat asa. Nu a fost o lipsa de respect. A fost o onoare sa-mi reprezint tara si sa castig o medalia pentru Canada. Sunt mandra de echipa noastra si tare mandra ca am fost pe podium", s-a scuzat Joycelyn Laroque intr-un mesaj postat pe o retea de socializare.


Jucatoarea Joycelyn Laroque si-a dat jos medalia de argint pe care a primit-o.

Chiar daca publicul a indemnat-o sa o poarte, sportiva din Canada a refuzat, astfel ca a fost intens criticata pentru gestul sau, interpretat ca o jignire adusa ideii de fair-play.

Partida dintre reprezentanta Canadei si SUA a fost destul de echilibrata, insa sportivele americance au reusit sa se impuna la penalty-uri, potrivit Stirileprotv.

Astfel, dupa 20 de ani, SUA reuseste sa obtina titlul olimpic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.