Peter Wrighton, un batran in varsta de 83 de ani din Marea Britanie, care isi plimba cainii, a fost ucis pe 5 august 2017 de un fost soldat britanic, manat de o voce numita "Micutul Alex". 

Peter Wrighton isi plimba cainii intr-o zona impadurita cand a fost atacat de Alexander Palmer in varsta de 24 de ani.

Tanarul si-a motivat fapta explicand ca a auzit o voce numita "Micutul Alex", care il indemna sa ucida oameni. Fostul soldat a precizat, de asemenea, ca uraste persoanele care isi plimba cainii.

"Micutul Alex" i-ar fi oferit lui Palmer indicatii exacte despre cum sa le taie gatul victimelor sau sa le sugrume.

Anchetatorii au anuntat ca tanarul sufera de probleme psihice, capatate dupa un atac in armata, in urma caruia a fost ranit si a avut nevoie de ingrijire psihica.

"Intr-unul din cauzuri, Palmer le-a spus medicilor ca atunci cand va rani pe cineva, mai intai va planui totul, va merge sa examineze locul si abia apoi va comite actul. „Ar putea fi oricine se intampla sa fie in zona. La intamplare, dar m-am gandit deja la ce voi face”. Asta este o relatare destul de buna a ceea ce s-a intamplat cu Peter Wrigton in acea zi.

Uneori sub numele de Alex si alteori sub numele de Micutul Alex, vocea l-a indemnat sa ucida oameni. Se pare ca avea ceva impotriva oamenilor care plimba caini. Exista o observatie privind dorinta sa de a ucide straini care isi plimba animalele de companie”, a spus procurorul Stephen Spence, potrivit Stirileprotv.

Alexander Palmer neaga acuzatiile care i se aduc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.