Hannah Turtle, o tanara in varsta de 22 de ani din North Wales, Marea Britanie, le-a povestit anchetatorilor cum si-a ucis copilul in varsta de 7 saptamani si recunoaste ca are nevoie de ajutor de specialitate. 

Hannah a povestit ca in 2016 si-a ucis bebelusul de sapte saptamani, prin sufocare, motivand ca niste voci i-au spus ca este o mama rea si ca nu merita copilul.

Aceasta nu este singura marturisire pe care femeia a facut-o in fata anchetatorilor. Ea a povestit cum a amestecat propriile sale medicamente antidepresive cu laptele pe care i l-a dat copilului.

In luna mai 2016, tanara i-a acoperit micutului nasul pana cand bebelusul s-a facut mov la fata. Ambulanta a venit, l-a dus pe bebelus la spital unde a primit tratament si l-a trimis langa mama care incercase sa-l omoare.

Pe 3 iunie, cand a ramas singura cu copilul, mama l-a sufocat din nou. Micutul James a fost resuscitat si trimis, din nou, acasa. Pe 6 iunie, James a fost din nou sufocat de mama sa, dus la spital, dar, de aceasta data nu a mai supravietuit. Copilul a suferit leziuni pe creier de la lipsa de oxigen.

Desi initial tanara a intarziat procesul, invocand probleme medicale, in final a recunoscut ca l-a ucis pe micutul James.

"Mi-as fi dorit sa nu fac asta niciodata. Stiu ca am nevoie de ajutor", a declarat Hannah Turtle, potrivit DailyMail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.