Anastasia Cecati, o tanara actrita din Republica Moldova care a avut un rol episodic in serialul "Las Fierbinti", a fost ucisa de sotul ei, in apartamentul in care locuiau. Ulterior, barbatul, in varsta de 34 de ani, s-a aruncat de la etajul 7.

Actrita Anastasia Cecati (29 de ani), care a aparut si in Las Fierbinti, devenise mama de doar trei saptamani. Nimeni nu stie ce l-a determinat pe barbat sa ii taie gatul partenerei lui de viata, apoi sa se arunce de la etajul 7.

Politistii care au patruns in apartament au gasit-o fara suflare, iar intr-o alta camera era fetita sa, in varsta de trei saptamani.

Anastasia Cecati s-a lansat in lumea modei la varsta de 16 ani si de-a lungul timpului a aparut pe coperta unor reviste celebre precum "GQ", "Playboy" si "Maxim". Tanara a primit si un rol episodic in serialul „Las Fierbinti“, difuzat de Pro TV, si a aparut in videoclipul renumitului DJ Basshunter, „Crash and Burn", scrie adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.