Prezenta la Jocurile Olimpice de Iarna de la Pyeongchang, Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean, i-a inmanat presedintelui sud-coreean Moon Jae-in o scrisoare din partea fratelui sau, in care acesta din urma ii propune sa faca o vizita oficiala in Coreea de Nord. 

Liderul de la Phenian s-a aratat incantat de felul in care delegatia tarii sale a fost primita la Jocurile Olimpice de Iarna si si-a exprimat dorinta ca relatiile dintre cele doua tari sa se imbunatateasca.

Totusi, exista ingrijorari cu privire la faptul ca aceste declaratii fac parte din propaganda nord-coreeana si ca liderul de la Phenian nu intentioneaza sa dea inapoi, potrivit digi24.ro.

SUA se declara, de asemenea, pregatita de un dialog cu Coreea de Nord, dar a precizat ca va continua sa impuna sanctiuni si sa puna presiune asupra guvernului nord-coreean, din cauza programului nuclear, informeaza vicepresedintele american Mike Pence, intr-un interviu pentru Washington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.