Vladimir Putin a transmis condoleante familiilor celor 71 de oameni care si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic produs la Moscova, duminica.

"Presedintele a dispus ca guvernul sa instituie o comisie speciala pentru a investiga prabusirea avionului in regiunea Moscovei. De asemenea, Putin a discutat cu serviciile relevante pentru a derularea cautarilor. Presedintele prezinta condoleante tuturor celor care si-au pierdut rudele in acest accident”, a anuntat Dmitru Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Citeste si: Rusia: Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prabusit in apropiere de Moscova. Nu exista supravietuitori

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prabusit duminica dupa-amiaza in regiunea Moscova. decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo, avand ca destinatie orasul Orsk, din apropierea frontierei cu Kazahstanul. La circa 10 minute de la decolare aparatul a disparut de pe ecranele radarelor.

Potrivit primelor informatii oferite de serviciile de urgenta ruse ajunse la fata locului, nu exista supravietuitori printre cei 65 de pasageri si 6 membri ai echipajului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.