Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prabusit duminica dupa-amiaza in regiunea Moscova, informeaza agentiile ruse de presa TASS si Interfax, citate de Reuters.

Avionul, de tipul Antonov AN-148, avea 71 de persoane la bord si decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo, avand ca destinatie orasul Orsk, din apropierea frontierei cu Kazahstanul. La circa 10 minute de la decolare aparatul a disparut de pe ecranele radarelor.

Potrivit primelor informatii oferite de serviciile de urgenta ruse ajunse la fata locului, nu exista supravietuitori printre cei 65 de pasageri si 6 membri ai echipajului.

Nu este clara deocamdata cauza prabusirii. Unii martori au spus ca au vazut flacari iesind din avionul care pierdea altitudine.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.