Presedintele american Donald Trump, invitat in emisiunea de televiziune "Good Morning Britain", a vorbit despre nunta princiara care va avea loc la Londra in primavara acestui an si a declarat ca isi doreste ca printul Harry si Meghan Markle sa fie fericiti, informeaza lefigaro.fr.

Desi nu a fost invitat la casatoria regala, Donald Trump a preferat sa ramana amabil in timpul acestui interviu acordat unui post de televiziune britanic. Discutand cu Piers Morgan, prezentatorul emisiunii "Good Morning Britain", duminica, presedintele american a avut o atitudine binevoitoare fata de printul Harry si viitoarea sotie a acestuia, actrita Meghan Markle.

"Vreau sa fie fericiti, vreau cu adevarat ca ei sa fie fericiti, par sa fie un cuplu fermecator", a declarat el.

Dupa ce Piers Morgan i-a dezvaluit ca Meghan Markle a declarat ca Donald Trump este "misogin" si "o persoana care divide societatea", liderul de la Casa Alba a reusit in mod straniu sa isi pastreze calmul. "Bine, sper totusi ca ei sa fie fericiti", a comentat Donald Trump.

Cu cateva luni inainte de ceremonie, care va avea loc pe 19 mai la castelul Windsor, Piers Morgan l-a intrebat pe Donald Trump daca va asista la acea nunta regala.

"Nu din cate stiu eu", a raspuns presedintele american.

Fostul presedinte american Barack Obama si actualul prim-ministru al Canadei, Justin Trudeau, au fost invitati la nunta regala, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.