Numarul de rusoaice care merg sa nasca in SUA este din ce in ce mai mare, informeaza NBC. 

Postul NBC a realizat un reportaj in care atrage atentia asupra numarului din ce in ce mai mare de rusoaice care practica turismul maternal.

Turismul maternal nu este practicat numai de rusoaice, chinezoaicele fac asta de ani de zile.

Daca se naste pe teritoriul SUA, copilul primeste cetatenie americana, poate trai, munci si primi ajutor social aici. Cand implineste 21 de ani, isi poate sponsoriza parintii pentru a primi in green card in SUA, informeaza Stirileprotv.ro.

Agentiile de voiaj ofera pachete care includ viza pentru SUA, transport, cazare, mese prenatale si postnatale si asistenta medicala pentru a aduce pe lume un copil sanatos. Pachetul poate fi achizitionat pentru 50.000 - 100.000 de dolari. Sunny Isles Beach din Florida a devenit astfel cunoscuta ca Mica Rusie, intrucat aici se afla o comunitate mare de vorbitori de limba rusa.

Turismul maternal nu este ilegal daca mama are toate documentele valide. Presedintele SUA, Donald Trump, se opune fenomenului si a promis stoparea lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.