Cantareata franceza France Gall a murit duminica la varsta de 70 de ani intr-un spital din Neuilly, in urma unei infectii pulmonare, pe fondul bolii de care suferea.

France Gall, o legenda in Franta si in intreaga lume, a incetat din viata duminica, anunta presa din Hexagon. Gall avea cancer de doi ani si a ajuns de urgenta la spital pe 27 decembrie pentru a primi ingrijiri medicale, din cauza unei infectii severe, scrie realitatea.net.

De asemenea, cantareata France Gall a mai fost internata si anul trecut atunci cand a facut o alergie destul de grava la unele medicamente pe care le lua in acea perioada.

France Gall, nascuta Isabelle Geneviève Marie Anne Gall, si-a inceput cariera devreme si a devenit cunoscuta in anii 1960 cand a lansat mai multe hituri.

Printre acestea: Sacré Charlemagne", Laisse tomber les filles, Poupée de cire, poupée de son - compus de Serge Gainsbourg, cu care Gall a castigat Eurovisionul in 1965.

A lansat peste 20 de albume de studio si live. Partenerul sau de scena, si de viata, a fost Michel Berger, cu care a avut doi copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.