Donald Trump nu renunta la planul sau de a inchide programul Loteria Vizelor.

Intr-un discurs in fata celor mai importante figuri ale Partidului Republican, Donald Trump a caracterizat programul drept un dezastru.

"Trebuie sa scapam de Loteria Vizelor. Loteria e un dezastru. Nu ne trimit cei mai valorosi oameni. Cei care castiga nu sunt cei mai buni. Asa ca trebuie sa ne descotorosim de Loteria Vizelor. Si chiar cred ca avem sprijin si din partea democratilor. Chiar sper ca vom avea", a spus el.

Ideea de a renunta la Loteria Vizelor, prin care si romanii au posibilitatea de a se stabili legal in Statele Unite, a aparut imediat dupa atacul terorist de la New York, din octombrie. Atunci, un barbat din Uzbekistan, ajuns in America drept castigator al unei vize, a intrat cu masina pe o pista pentru biciclisti si a ucis opt oameni. Pentru a elimina programul de imigratie e nevoie, insa, de avizul Congresului american, scrie Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.