Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un “geniu foarte stabil”, dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters.

"De fapt, de-a lungul intregii mele vieti cele doua cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintala si faptul ca sunt, cum ar veni, destept de-a binelea”, a scris Trump pe Twitter.

Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedeta TV de top... presedintele Statelor Unite (din prima incercare). Cred ca pentru asta trebuie sa fii nu destept, ci geniu... si un geniu foarte stabil!” - a mai comentat liderul de la Casa Alba.

Trump s-a simtit dator cu aceste remarci dupa ce volumul “Fire and Fury: Inside the Trump White House” (Foc si furie: In interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, dupa publicarea sa vineri. Respinsa inca inainte de aparitie de Trump ca fiind “plina de minciuni”, cartea prezinta o Casa Alba in haos, cu un presedinte nepregatit pentru functie si asistenti care ii pun la indoiala capacitatile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.