Iuliana Tudos, in varsta de 22 de ani din Republica Moldova, a fost ucisa in prima zi de Craciun, in Londra. Corpul ei a fost descoperit dupa trei zile. 

Fata care lucra ca barmanita a fost gasita moarta pe 27 decembrie, intr-o cladire abandonata din Finsbury Park, Londra. Colegii de munca au fost cei care au alertat autoritatile, ingrijorati ca tanara nu mai ajunsese la serviciu.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au gasit-o moarta, injunghiata in abdomen si cu mari rani la cap, potrivit Stirileprotv.ro.

Iuliana ar fi participat la o petrecere pe 24 decembrie si a luat autobuzul pana la Finsbury Park, de unde a mers pe o scurtatura pentru a ajunge in Enfield, la locuinta unui prieten. Din primele cercetari reiese ca a fost atacata in parc.

Politistii au retinut un barbat in varsta de 31 de ani, pe nume Kasim Lewis. Instanta este cea care va decide daca suspectul ramane sau nu in arest.

In prezent, colegii si prietenii incearca sa stranga bani pentru a repatria corpul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.