In urma afirmatiei iderului nord-coreean Kim Jong-un potrivit careia are tot timpul pe birou butonul nuclear, liderul de la Casa Alba, Donald Trump, a sustinut la randul sau ca butonul sau nuclear "este mai mare si mai puternic".

"Liderul nord-coreean Kim Jong un tocmai a declarat ca butonul nuclear este tot timpul pe biroul sau. Sa-i transmita va rog cineva din regimul sau vlaguit si infometat ca si eu am un buton nuclear, dar este unul mai mare si mai puternic decat al sau, iar butonul meu functioneaza", a scris presedintele american pe Twitter.

Kim Jong-un a sustinut ca SUA nu vor "putea sa inceapa un razboi", avand in vedere ca pe biroul sau se afla in permanenta butonul nuclear, noteaza digi24.ro.

De asemenea, el a sustinut ca teritoriul american se afla in raza de actiune a armelor nucleare nord-coreene: "Este o realitate, nu o amenintare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.