Aril, un adolescent din Indonezia, a murit dupa ce a fost muscat de un sarpe cobra, animalul sau de companie. Baiatul a postat fotografii din ultimele sale clipe pe o retea sociala. 

Aril a fost muscat exact atunci cand incerca sa fotografieze sarpele.

Pe 11 decembrie, in jurul orei locale 09:50, baiatul a postat 2 imagini pe contul sau de WhatsApp, una dintre ele marcand exact momentul in care a fost atacat de animalul sau de companie, iar a doua dupa muscatura.

In prima fotografie, Ali voia sa faca o poza cobrei, dupa ce ii facuse baie si a prezentat-o cu titlul "De ce sa nu zambim putin".

A doua fotografie, postata la 09:54, prezenta mana dreapta a tanarului era plina de sange, cu un garou care ar trebui sa impiedice raspandirea veninului in corp, cu tiltul "Intre viata si moarte".

"Statusul lui Aril nu a avut drept scop sa arate ranile, ci sa ceara ajutor", a declarat mama tanarului.

Dupa ce a postat un mesaj in care spunea "Oricine se considera prietenul meu sa ma duca la spital", cineva a ajuns la el si l-a transportat la spital, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata.

Potrivit presei locale, tanarul avea acasa mai multe doze antivenin, informeaza Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.