Facebook anunta pentru sfarsitul anului 2017 ca isi va modifica algoritmul de rankare al newsfeed-ului, astfel ca postarile care cer aprecieri sau distribuiri vor fi mai putin vizibile si va introduce butonul de "Snooze", prin care iti poti pune prietenii pe silent timp de 30 de zile. 

Noul algoritm de rankare va dezavantaja postarile paginilor sau utilizatorilor individuali care cer aprecieri, distribuiri sau comentarii. Aceasta regula va fi pusa in practica printr-un model de invatare mecanica.

De asemenea, cel mai nou update Facebook, butonul "Snooze" iti ofera posibilitatea sa ascunzi postarile unei anumite persoane, timp de 30 de zile. Butonul se va gasi in meniul cu trei puncte, afisat la fiecare postare. La sfarsitul celor 30 de zile, vei putea vedea din nou postarile persoanei respective. Vei primi o notificare prin care ti se aduce la cunostinta ca "setarea" a expirat.

Modificarile vor intra in vigoare in cateva saptamani, informeaza Playtech.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.