Fostul principe Nicolae a fost laudat de presa britanica, care scrie ca acesta "a cucerit inimile romanilor" dupa inmormantarea Regelui Mihai.

Daily Mail arata ca "nepotul britanic instrainat al ultimului monarh al Romaniei a cucerit inimile romanilor, chiar dupa ce a fost alungat de Familia Regala in urma unui scandal sexual".

Publicatia mai remarca faptul ca "Romania este republica, iar monarhia nu mai are nicio putere constitutionala, dar romanii asociaza inca familia regala cu o eleganta si demnitate care le lipseste clasei politice. Medforth-Mills este unicul nepot al regelui Mihai si ar fi fost al treilea in linia de succesiune pentru tronul romanesc".

Jurnalistii britanici sustin ca in timpul ceremoniilor, "toti ochii" erau atintiti asupra lui Nicholas Medforth-Mills.

"Daca familia regala inca ar exista, Nicolae ar fi al treilea in linia de succesiune. In Romania, el este inca foarte apreciat (...). Unii l-au comparat pe el si pe logodnica lui, Alina-Maria Binder, cu printul Harry si Meghan Markle"
, scrie si Metro, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.