Un protest in tacere a avut loc la Sibiu, in fata sediului PSD, in semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai. 

Participantii la flashmob au adus cu ei garoafe albe si foi pe care au scris citate din discursurile sustinute de Regele Mihai.

Organizatorii sunt la cea de-a sasea editiei a manifestatiilor pentru apararea Justitiei, dar, de aceasta data, le-au cerut protestatarilor sa pastreze linistea in semn de respect.

„Romania e o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri”, „Morala la noi ar trebui ridicata”, „Nu va veni nimeni de altundeva sa ne aduca binele”, sunt cateva dintre citatele scrise de protestatari, potrivit Stirileprotv.ro.

Protestatarii au plasat doua scaune negre in centru, in zona pe care au declarat-o ”libera de coruptie”, pe care au pus portretul Regelui Mihai si o candela.

”Chiar daca suntem sau nu suntem regalisti, demnitatea si onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politica. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc sa invete macar un minim de decenta de la Majestatea Sa, Regele Mihai”, a fost apelul organizatorilor la care au raspuns peste 200 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.