Sherlock sufera de o anomalie congenitala ce provoaca lipsa totala sau partiala de pigmenti in celulele inferioare ale pielii, generand astfel o culoare albicioasa a pielii, parului si, uneori, o culoare rosiatica a irisului.

Corpul sau nu produce destula melanina, pigment responsabil de colorarea tesutului si protejarea impotriva razelor solare, astfel ca Sherlock este nevoit sa poarte tot timpul ochelari.

Boala este extrem de rara si este genetica, astfel ca micutul catelus nu are cum sa se vindece, potrivit Boredpanda.com.

Sherlock a fost abandonat de fostii sai stapani, dar a fost luat de Netta McKay, o femeie care ingrijeste de cateii fara stapan, gasindu-le o noua familie.

Desi nu intentiona sa il pastreze, McKay s-a atasat atat de mult de dragalasenia si dragostea pe care acest catel o ofera, incat a hotarat sa il pastreze.

Sherlock are acum o noua casa si o noua familie, care are foarte multa grija de el si care ii ofera afectiune.

Puteti vedea mai multe fotografii cu Sherlock aici.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.