Gruparea terorista Al-Qaeda indeamna la noi atacuri asupra SUA, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat ca recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului. 

Ca raspuns la decizia presedintelui american, gruparea terorista isi indeamna toti adeptii sa urmareasca interesele vitale ale SUA, aliatilor sai, dar si pe cele ale evreilor.

Organizatia a postat un mesaj pe site in limba araba si in limba engleza, prin care indeamna la "razboi sfant" si catalogheaza SUA drept un "faron modern", care a asuprit musulmanii.

Al-Qaeda este de parere ca "cea mai sigura si rapida modalitate de a face fata agresiunii faraonului epocii noastre - America - este jihadul in numele lui Allah, vizand interesele vitale ale Statelor Unite si ale aliatilor sai sinoisti si cruciati (crestini) de pretutindeni", informeaza Libertatea.ro.

Trump a anuntat miercuri ca SUA recunosc Ierusalimul drept capitala Israelului.

Citeste si: Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta, dupa ce SUA a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.