Cantareata columbiana se confrunta cu probleme grave de sanatate, motiv care a determinat-o sa amane intreg turneul pentru anul 2018. Shakira a anuntat ca sufera de hemoragie la corzile vocale, iar acum este in cautarea celui mai bun chirurg ORL din lume.

Potrivit unui articol publicat in exclusivitate de revista Lecturas, Shakira a plecat la 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. Medicul a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith, ambii interpreti ai pieselor de pe coloana sonora a filmelor James Bond.

Potrivit publicatiei, Shakira a plecat sa-l consulte pe reputatul medic insotita de fratele ei Tonino. Revista Lecturas l-a intervievat pe dr. Juan Carlos Casado pentru a vorbi despre aceasta operatie care se efectueaza "sub anestezie generala, cu un laringoscop introdus pe gura si care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafata corzilor vocale", noteaza Agerpres.

Dupa cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie dureaza o luna si jumatate, cu o pauza vocala de doua — trei saptamani. Daca Shakira urmeaza intocmai aceste indicatii, Zeitels considera ca isi va recupera vocea in conditii optime.

Pe langa aceasta afectiune medicala, cantareata columbiana se confrunta si cu alte probleme: ea a fost inclusa pe lista vedetelor anchetate in asa numitul scandalul ''Paradise papers'', privind practicile de optimizare fiscala la scara mondiala. Shakira, care locuieste la Barcelona, ar fi domiciliata in Bahamas din motive fiscale si si-ar fi transferat in Malta si Luxemburg drepturile sale de autor, in valoare de aproximativ 31,6 milioane de euro, potrivit ziarului Le Monde, care a publicat dezvaluiri cu privire la aceasta ancheta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.