Anchetatorii au un cerc de suspecti in cazul triplului asasinat care a fost descoperit vineri in satul Apa, din judetul Satu Mare, iar o echipa de specialisti in criminalistica de la Bucuresti ajuta la prelevarea probelor de la locul crimei.

Anchetatorii locali sunt ajutati de specialisti de la Institutul de Criminalistica Bucuresti si de o echipa a Inspectoratului General al Politiei Romane in cercetarea acestui caz.

Surse din randul anchetatorilor declara ca s-au format filtre in judet, in cadrul cercetarilor fiind verificate si imagini surprinse de camere instalate pe mai multe drumuri de legatura cu satul Apa.

Conform surselor, victimele sunt sotii Gheorghe Rentea (58 de ani) si Niculina Rentea (55 de ani), precum si mama femeii, Viorica Apan (79 de ani).

Se crede ca motivul asasinatului a fost jaful, intr-un moment in care acasa era doar batrana. Cei doi soti l-ar fi surprins pe atacator cand au venit acasa, insa ar fi fost ucisi prin lovirea repetata cu un corp dur in cap, posibil un ciocan.

Victimele au fost gasite vineri dimineata de catre un vecin. Sotii erau morti in curte, iar batrana, in casa.

Unii localnici au declarat ca barbatul ucis, care lucrase ca sef de sala la un restaurant, obisnuia sa dea bani cu camata, potrivit News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.