Familia cadetului thailandez, Pakapong Tanyakan, in varsta de 18 ani cere explicatii oficialilor militari in legatura cu moartea tanarului, dupa ce corpului ii lipseau organe importante. 

Familia tanarului a devenit suspicioasa in momentul in care a fost anuntata ca Pakapong a murit de atac de cord pe 17 octombrie, dar nu a oferit informatii suplimentare in legatura cu autopsia.

Pentru a se asigura, rudele tanarului au organizat o inmormantare falsa si, in acest timp, au trimis trupul baiatului intr-un spital privat, pentru o a doua autopsie.

"Se pare ca atunci cand i-au deschis craniul, a fost doar hartie igienica", a declarat sora acestuia, Supicha Tanyakan, potrivit Stirileprotv.ro.

In cadrul celei de-a doua autopsii au fost descoperite organe lipsa, precum inima, stomac sau creier, dar si claviculele rupte, o a patra nervura fracturata, dar si semne de lovituri pe abdomen, leziuni care nu au fost mentionate de medicii armatei.

Parintii isi amintesc ca fiul lor a mai primit pedepse dure in trecut, una dintre ele facandu-i inima sa se opreasca pentru scurt timp. In alt caz, tanarul a fost obligat sa stea cu capul in toaleta si cu picioarele in sus pana a intrat in soc si a avut nevoie de resuscitare.

“Corpul sau nu prezenta semne de leziuni, asa ca am eliminat partial cateva organe, cum ar fi creierul si inima lui, pentru a fi supuse unei examinari detaliate”, a spus locotenentul colonel Narut Thongsorn, medic senior la Institutul de Patologie al Armatei, marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.