Katy Perry a primit interdictie pe termen nedeterminat din partea Chinei, dupa ce a sustinut un concert controversat la Taipei, in 2015. 

Perry a primit vestea dupa ce nu i-a mai fost acordata viza pentru calatori, aceasta decizie impiedicand-o sa participe luni la Victoria's Secret Fashion Show de la Shanghai, unde trebuia sa si cante.

In cadrul concertului din 2015, de la Taipei, Katy Perry a purtat un steag al Taiwanului, lucru care le-a nemultumit pe autoritatile chineze. De asemenea, a avut o rochie cu flori de floarea soarelui aplicate, simbol al unei miscari studentesti din China, care a desfasurat mai multe proteste.

„Initial, i-a fost garantata viza pentru a canta la show-ul din Shanghai, apoi autoritatile chineze s-au razgandit si nu i-au mai acordat-o. Pentru fiecare artist care vrea sa concerteze in China, autoritatile analizeaza conturile de social media, aparitiile in presa, pentru a afla daca a facut ceva ce poate aduce ofensa tarii. Maroon 5 a fost interzisa acum cativa ani pentru ca unul dintre membrii trupei i-a urat «La multi ani!» pe Twitter lui Dalai Lama”, informeaza Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.