O femeie in varsta de 33 de ani, care a devenit celebra pentru ca s-a fotografiat cand era insarcinata, acoperita cu peste 20.000 de albine, a anuntat ca a nascut un bebelus mort. 

Emily Mueller a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj impresionant, prin care i-a anuntat pe toti cei care o urmaresc ca a dat nastere unui bebelus mort.

"Foarte multa lume astepta nasterea bebelusului nostru drag care a fost si vedeta minunatei sedinte foto alaturi de albine. Isus a decis ca are nevoie de un apicultor si ne-a luat pretiosul fiu, Emersyn Jacob, in ceruri", a scris Emily Mueller, potrivit Digi24.ro.

Emily, care mai are inca trei copii, a povestit ca intr-o zi nu a mai simtit miscarile bebelusului si a observat ca are contractii diferite fata de cele obisnuite, astfel ca a inceput sa isi faca griji si a mers impreuna cu sotul sau la spital.

"Vestea ca bebelusul tau a murit duce o durere de neimaginat. Iar mai apoi sa afli ca trebuie sa nasti copilul mort sporeste durerea. Inima m-a durut pentru fiecare femeie care mi-a spus ca i-a murit copilul”, a spus Emily.

Emily Mueller, apicultoare, a realizat o sedinta foto pentru gravide, in care aparea acoperita de albine. Ea a povestit, ulterior, ca a fost intepata doar de trei albine in timpul shooting-ului: una pe care s-a asezat si doua pe care le-a atins fara sa vrea. Fotografiile au reusit sa stranga 2 milioane de vizualizari pe retelele sociale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.