Vedem zilnic fotografii profesionale reusite, in cele mai exotice locuri si in cele mai frumoase ipostaze, dar nu ne-am gandit niciodata cum arata totul din spatele lentilei aparatului de fotografiat. Fotograful Gilmar Silva a hotarat sa spuna povestea din spatele camerei si sa o impartaseasca cu prietenii sai de pe retelele sociale. 
Acele portrete cu femei insarcinate, cupluri fericite surprinse in locatii deosebite, plaje virgine sau cladiri parasite, toate aceste fotografii ne impresioneaza de la prima vedere, dar putini sunt cei care stiu cum arata lumea din spatele aparatului foto, potrivit Boredpanda.com.

Fotograful de eveniment si de familie, Gilmar Silva, s-a hotarat sa dezvaluie adevarul din spatele unei sedinte foto profesionale. Proiectul numit LUGARxPHOTO ofera o perspectiva detaliata asupra felului in care sunt realizate cele mai bune fotografii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.