Mama lui Madisyn Babcock, eleva in ultimul an de liceu, a petrecut ore intregi pentru a-i picta capul fiicei sale, care sufera de alopecie, o boala ce cauzeaza caderea parului, cu ocazia sedintei foto pentru portretul de absolvire. 

Imbratisandu-si frumusetea naturala si vrand sa atraga atentia oamenilor asupra bolii sale, madisyn si-a rugat mama sa ii acopere parul lipsit de par cu o pictura.

"Mama mea a fost intotdeauna un artist care m-a inspirat. M-a incurajat intotdeauna sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt, astfel ca m-am gandit ca ar fi persoana perfecta care sa realizeze aceasa pictura", a declarat Madisyn Babcock, potrivit Boredpanda.com.

Nu este prima data cand eleva de 17 ani sta in fata unui fotograf.

"Madisyn are o atitudine pozitiva si nu s-a lasat niciodata descurajata de faptul ca nu are par. Mama ei a petrecut cateva ore bune pentru a realiza aceasta pictura. A fost cu adevarat reusita, iar fotografiile reflecta pe deplin starea ei de spirit", a declarat fotograful Chelsea Taylor.

Eleva care sufera de alopecie marturiseste ca a ales florile pentru ca o reprezinta si puncteaza toate momentele prin care a trecut de-a lungul vietii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.