Wendell Melton (53 de ani), din Nevada, si-a ucis fiul, pe Giovanni Melton, in apartamentul in care acesta locuia singur. Incidentul s-a petrecut joi dupa amiaza, iar potrivit informatiilor furnizate de Sonja Jones, cea care a avut grija de baiat in trecut, tatal si-ar fi surprins fiul alaturi de iubitul sau, motiv pentru care a scos arma. 

Baiatul nu a murit pe loc, el fiind transportat la spital, in stare critica. In cele din urma, adolescentul a incetat din viata.

Jones a marturisit autoritatilor ca baiatul a fost abuzat atat fizic, cat si psihic multi ani. Alti membri ai familiei sunt de parere ca cearta care a dus la moartea lui Giovanni a fost provocata de orientarea sexuala a acestuia. Jones isi aminteste ca tatal si-a amenintat fiul de mai multe ori, pe aceasta tema.

"Ura faptul ca fiul sau era homosexual. Sunt sigura ca in mintea lui isi dorea mai degraba sa aiba un fiu mort decat un fiu homosexual", a declarat Sonja Jones, potrivit Newsweek.com.

Politia l-a arestat pe Wendell, acuzandu-l de crima, abuz, posesie de arme de foc si alte cateva acuzatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.