Presedintele Asociatiei Colectiv, Eugen Iancu, este de parere ca pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea, si pentru Guvernul Romaniei "Colectiv trebuie sa dispara"
"Ma intrebam de ce Primarul Capitalei, Firea refuza sa accepte o audienta, ma intrebam de ce Primarul Capitalei , femeia, mama, Firea nu ne accepta proiectul de a construi o maternitate noua , inchinata memoriei tinerilor plecati in urma incendiului din Colectiv. Acum stiu, ati auzit zilele astea un singur primar sau un singur politician aflat la putere vorbind de Colectiv?

Pentru Firea si Guvernul Romaniei, Colectiv trebuie sa dispara, nu vorbim despre ei, nu vorbim cu ei, facem sa dispara dovezile. Colectiv este dovada hotiei, prostiei, lasitatii politicienilor ultimilor 27 de ani. Ceea ce nu intelegeti voi, este ca umbra Colectiv va va urmari pentru tot restul vietii voastre"
, a scris Eugen Iancu, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.