Se spune ca fiecare e facut pentru ceva anume, iar cainele Lulu demonstreaza ca si la caini se aplica aceasta zicala.

CIA a anuntat oficial ca exclude din programul de pregatire un labrador in varsta de 18 luni. Motivul? S-a dovedit ca Lulu nu este facuta pentru asta.

"Anuntam cu regret ca, dupa cateva saptamanai de pregatire, Lulu a inceput sa arate semne de dezinteres in a detecta dispozitivele explozive. Cateodata, catelusii se plictisesc si au nevoie de mai multa joaca, alteori trebuie sa ia o pauza sau chiar au o problema medicala. Insa in cazul catelusei Lulu, a devenit destul de clar faptul ca nu este o problema temporara. Pur si simplu nu este facuta pentru asta”, a scris CIA.

Cand un catelus este exclus dintr-un astfel de program, instructorul sau familia lui are posibilitatea de a-l adopta si multi aleg sa faca asta. Asa s-a intamplat si de aceasta data. Lulu a fost adoptata de instructorul sau si acum se joaca bucuroasa alaturi de copii.

"Ne va fi dor de Lulu, dar aceasta a fost cea mai buna decizie pentru ea”, a conchis CIA, potrivit Boredpanda.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.