Nora, un pointer englez, a fost abuzata de fostuu stapani, astfel ca nu mai avea incredere in nimeni. Totul pana l-a intalnit pe micutul Archie.

"Am luat-o pe Nora de la un adapost de animale, inainte sa avem copii. Desi a fost abuzata de fostii sai stapani, cainele era foarte tandru si plin de caldura, astfel ca ne-am dat seama ca o sa fie un ideal animal de companie, atunci cand va simti. Si nu ne-am inselat”, a declarat Elizabeth, stapana cainelui si mama lui Archie, potrivit Boredpanda.com.

Familia lui Elizabeth s-a marit acum. Ea are trei copii, trei pisici si trei caini pe care I-a salvat de la adapost. Preferatul ei ramane catelul Nora si recunoaste ca este fascinata de relatia pe care acesta o are cu fiul sau, Archie.

Archie este un baietel fericit si plin de dragoste, iar cateii reactioneaza foarte bine la un asemenea comportament, in special Nora. Ea a venit dintr-un mediu abuziv si se teme aproape de orice. Dar nu si de Archie. Il adora”, a declarat stapana Norei.

Cei doi sunt de nedespartiti. “Daca Archie face baie, Nora sta langa cada si il asteapta sa termine. Daca il hranesc, Nora vine si se aseaza si ea cu capul pe picioarele mele”.

Momentele fascinante ale relatiei dintre cei doi sunt surprinse si impartasite cu prietenii de pe retelele sociale.

GIVEAWAY CLOSED - congrats @lauren_r_paul, the lucky winner of the @cateandlevi giftcard! . Could there a better way to spend a lazy Wednesday morning than putting on a puppet show for a couple of good friends?? I think not 😊 . ✨GIVEAWAY✨ We've teamed up with our friends at @cateandlevi to give away a $100 Cate and Levi Gift Card to be used on their site (see link in Cate and Levi’s bio)! To enter: 1. Follow @cateandlevi + @wellettas 2. Tag your bestie The winner will be announced here on Oct 9th. Must be following both accounts for valid entry. Good luck! Photo: @wellettas #cateandlevi #responsiblymade #rescuedog #adoptdontshop

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

Wish it. Dream it. Do it. #whpimagine . #nappingwithnora #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

Ummm, are you going to finish that? 👀🤤#lifewithdogs . #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.