O femeie din Marea Britanie a fost singurul pasager al unui avion Jet2, care a decolat din Glasgow spre Creta. Pentru doar 50 de euro s-a bucurat de tratament VIP la bordul aeronavei. 

Karon Grieve a dat 50 de dolari pentru ultimul zbor de sezon catre Creta. Reprezentantii companiei aeriene au declarat ca este pentru prima data cand avionul decoleaza cu un singur pasager.

"Am ajuns la check-in si i-am intrebat: Cati pasageri mai sunt in avion? Tipul de la check-in a ras si mi-a zis: Hai, ghiceste. Am ajuns de la 10 la patru pasageri, dar pana la urma sunteti doar trei. Insa cand am ajuns la poarta de imbarcare, ceilalti nu venisera”, a declarat femeia, singurul pasager, potrivit Digi24.ro.

Karon merge in Creta cu scopul de a scrie un roman politist.

Pentru ca era singurul pasager si a reusit sa se imprieteneasca repede cu membrii echipajului, femeia s-a bucurat de tratament VIP.

"Eram cei mai buni prieteni chiar de dinainte sa urc in avion. Capitanul a fost fantastic. A venit si a stat de vorba cu mine, in timp ce copilotul facea verificarile de rutina. Apoi, de fiecare data cand capitanul facea un anunt in zbor, imi spunea pe nume. Buna, Karon, suntem deasupra Croatiei, o poti vedea pe partea stanga. Apoi am zburat printr-o furtuna cu trasnete si am fost in spatele avionului sa ne uitam pe geam. A fost o experienta incredibila”, spune britanica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.