Guvernul din Malta a anuntat ca va oferi o recompensa de un milion de euro pentru orice informatie furnizata care va ajuta in identificarea persoanelor responsabile pentru moartea jurnalistei Daphne Caruana Galizia, care a coordonat investigatia Panama Paper.

"Acesta este un caz de importanta majora care necesita masuri extraordinare", sustine Guvernul.

Premierul Joseph Muscat a declarat in Parlament ca guvernul va oferi o recompensa "substantiala" persoanelor care vor oferii date in legatura cu aceasta tragedie, scrie euronews.ro.

Daphne Caruana Galizia,
jurnalista care a coordonat investigatia Panama Papers in Malta, si-a pierdut viata dupa ce un dispozitiv exploziv i-a spulberat masina.

Joseph Muscat, premierul maltez, si doi dintre consilierii sai apropiati erau vizati de cele mai recente dezvaluiri ale sale. Se pare ca jurnalista facuse legatura intre companiile offshore ale celor trei, vanzarea de pasapoarte malteze si plati din partea guvernului Azerbaidjanului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.