Conceptul de "spargator de nunti" este asociat cu un membru al familiei mai suparacios, un fost iubit sau, pur si simplu, un invitat care iti strica cel mai frumos moment. Pentru doi tineri din Sao Paulo, spargatorul de nunti a fost un caine care s-a asezat pe voalul miresei si nu a mai vrut sa se ridice de acolo. 

Un cuplu din Brazilia s-a trezit cu un invitat neasteptat la cel mai frumos eveniment din viata lui, nunta.

Marila si Matheus Pieroni se pregateau de ceremonie cand un caine ratacit s-a adapostit de furtuna chiar in locul in care se tinea marele eveniment. Animalul a fost scos afara in momentul in care mirii paseau spre altar, insa, cand acestia se pregateau sa isi spuna juramintele, cainele s-a intins pe voalul miresei si a inceput sa traga un pui de somn.

Mireasa nu s-a aratat deranjata de acest incident. "A fost o surpriza foarte placuta pentru mine pentru ca eu iubesc animalele", a spus Marilla, potrivit Boredpanda.com.

Intre timp, animalul s-a facut nevazut, iar mirii au pornit in cautarea lui prin tot orasul. Cei doi tineri l-au adoptat si l-au numit Snopp. Acum, cainele face parte din familie.

Mai multe fotografii pe Felipepaludetto.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.