Cand eram copii, multi dintre noi refuzam sa ne spalam pe dinti, dar cu siguranta ne bucuram cand primeam cativa banuti de la zana Maseluta atunci cand unul dintre dintisori cadea. 

Zana Maseluta a trimis si prima scrisoare in care il mustra pe un baietel pentru ca refuza sa se spele pe dinti.

Totul s-a petrecut in Londra, Henry Warren distribuind o fotografie pe pagina sa de Twitter in care prezinta o scrisoare primita de fiul sau din partea zanei Maseluta.

Sam era ingrozit de ideea de a se spala pe dinti, dar, din fericire, zana Maseluta a intervenit. Cand cel mai recent dintisor i-a cazut, Sam l-a lasat sub perna, asteptand sa primeasca recompensa de la vestita zana. In loc sa gaseasca banutul, el a gasit o scrisoare semnata de Biroul Zanei Maseluta, care continea o avertizare in ceea ce priveste sanatatea dintilor sai.

Parintii s-au gandit ca numai in felul acesta isi vor convinge baietelul sa accepte ideea de a se spala pe dinti. Totul a fost realizat cu mare atentie si profesionalism.

"Draga domnule Warren, va trimitem aceasta scrisoare pentru a va informa ca am primit dintele dumneavoastra si il procesam in sistem. Trebuie sa va anuntam ca exista o intarziere in ceea ce priveste plata, din cauza conditiei precare a dintelui pe care l-am primit. Dintele dumneavoastra trebuie trimis la o comisie pentru analize suplimentare.

Credem ca se intampla acest lucru din cauza lipsei de atentie pe care o acordati dintilor dumneavoastra. Am identificat o cantitate prea mare de suc de portocale, resturi de mancare, cereale si ciocolata, care nu au fost indepartate corect, cu ajutorul periajului dentar. Va recomandam sa revizuiti modalitatea de a va curata dintii urgent.

Domnule Warren, vom accepta dintele de aceasta data, dar trebuie sa ne asiguram de faptul ca igiena dumneavoastra dentara este una buna pentru a va putea trimite si recompensa", suna scrisoarea primita de micutul Sam de la zana Maseluta, potrivit Boredpanda.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.