Tatal atacatorului din Las Vegas Stephen Paddock, Patrick Benjamin Paddock, a fost la un moment dat in top 10 cei mai cautati infractori de catre FBI, scrie The Independent.

Patrick Benjamin Paddock a fost cunoscut ca autor al jafurilor comise la mai multe banci in perioada anilor 1960 si 1970. In vremurile sale de glorie era unul dintre cei mai notorii criminali, scrie News.ro.

Tatal criminalului din Las Vegas este descris de FBI ca un psihopat, "cu tendinte suicidale, inarmat si foarte periculos".

Patrick Benjamin Paddock a fost prins in 1978, dupa ce pe numele sau fusese emis un mandat de arestare ca urmare a evadarii dintr-o inchisoare din La Tuna. Se pare ca el ar fi murit in 1998.

58 de morti si peste 500 de raniti, in atacul din Las Vegas

Cel putin 58 de persoane au fost ucise, iar alte peste 500 au fost spitalizate in urma atacului armat comis la Las Vegas, in apropiere de hotelul Mandalay Bay, in timpul unui festival de muzica country.

Atacul din Las Vegas a devenit, astfel, cel mai sangeros atac in masa din istoria moderna a Statelor Unite.

Stephen Craig Paddock, in varsta de 64 de ani, presupusul autor al atacului armat, a fost gasit mort intr-o camera de hotel in care se aflau zece arme de foc, a anuntat politia.

ISIS a revendicat luni atacul, insa FBI a anuntat ca atacul n-are nicio legatura cu vreo grupare terorista ”internationala”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.