Cantaretul Marilyn Manson, cap de afis la un concert organizat la Hammerstein Ballroom, a fost nevoit sa intrerupa reprezentatia dupa ce a fost ranit de un element de decor. 

Intr-un videoclip filmat de un fan se poate vedea cum o structura cu doua pistoale imense situata pe mijlocul scenei s-a prabusit peste solist la finalul piesei “Sweet Dreams (Are Made of This)”, la nici o ora de la inceperea show-ului.

Marilyn Manson a fost scos pe targa iar concertul s-a incheiat, anunta News.ro.

In videoclip se poate observa o explozie, iar cateva secunde mai tarziu structura care sprijinea pistoalele se prabuseste.

In prezent nu se cunosc detalii despre ranile pe care le-a suferit artistul.

Marilyn Manson este un grup rock infiintat in 1989 in Fort Lauderdale, un oras din statul american Florida.

Liderul trupei, Brian Hugh Warner, a creat un nume de scena original, juxtapunand numele purtate de doua legende complet opuse din cultura pop americana - actrita Marilyn Monroe si Charles Manson, liderul unui cult religios responsabil cu asasinarea actritei Sharon Tate si a altor persoane, la sfarsitul anilor 1960.

Marilyn Manson este un artist controversat, devenit celebru prin tinute vestimentare si atitudini socante in concertele sale, iar versurile pieselor sale, care vorbesc adeseori despre sex, droguri si violenta, sunt incarcate de o tematica filosofica profunda si numeroase simboluri mistice.

Muzica si atitudinea lui i-au adus numeroase probleme cu autoritatile, dar si cu miscarile religioase si politice, care l-au acuzat ca ii indeamna pe tineri la violenta si perversitate.

Albumele trupei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.