Din ce in ce mai multi stapani au inceput sa caute metode ingenioase de a le oferi patrupezilor o zi de nastere speciala. Daca noi, oamenii, avem in fiecare an un tort delicios, ei de ce sa nu aiba?

Tortul sau prajiturile pentru aniversarea cainelui au devenit atat de populare in SUA, incat au fost create companii care se ocupa special cu asa ceva.

Tortul pentru ziua catelului nu este realizat din aceleasi ingrediente cu care este realizat cel pentru oameni. Astfel, singurul care se poate bucura de gustul delicios al tortului este catelul tau.

Cu toate acestea, la nivel vizual nu exista nicio diferenta pentru ca si dulciurile pentru catei arata la fel ca cele pentru oameni, putand fi decorate cu tot felul de aplicatii.

Double Tap to wish Sundae a Happy Birthday!! 🎉🎉🎉 http://bit.ly/2vyw6ud . . . PC: @sundaeswithpotato

A post shared by The Dog Bakery (@thedogbakery) on

Yappy Earthday Yogi? Nappy Mirthday Yogi? Yogi wasted no time digging into his cake-- what does it say?! 🐶❤️🎂 HAPPY BIRTHDAY YOGI!!! . . . PC: @angellashin

A post shared by The Dog Bakery (@thedogbakery) on

Double Tap to wish Fynn the BEST birthday!! 🎉🐶💕🎂 . . . PC: @katsuandfuku

A post shared by The Dog Bakery (@thedogbakery) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.