Un nou clip de propaganda a fost publicat, sambata, de presa din Coreea de Nord. Acesta infatiseaza distrugerea unor avioane si a unei nave de razboi americane. 

Clipul dureaza aproximativ un minut si jumatate si incepe cu fotografii ale lui Donald Trump, in care este prezentat ca "un nebun", potrivit Hotnews.ro.

Imaginile au fost postate de site-ul de stiri DPRK Today, la doar cateva ore dupa ce bombardierele B-1B Lancer ale US Air Force au survolat coastele Coreii de Nord, intr-o demonstratie de forta.

Clipul infatiseaza lansarea unei serii de rachete Pukguksong, urmata de o "explozie" a unui avion de lupta F-35 si a unui bombardier Lancer.

In continuare, este infatisata o racheta, activata de pe un submarin si proiectata sa loveasca nava USS Carl Vinson, portavionul care a executat exercitii, in iunie, pe langa Coreea de Nord.

Pe fundal este vocea unei femei care exclama sfarsitul razboiului si victoria Coreei de Nord: "un cutit va fi infipt in gatlejul portavionului, in timp ce bombardierul va cadea din cer dupa ce va fi lovit de o ploaie de foc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.