Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele lui Pablo Escobar, i-a transmis companiei Netflix ca ar trebui sa sporeasca masurile de securitate pentru realizarea serialului ”Narcos”, angajand ucigasi profesionisti, dupa ce managerul de locuri de filmare Carlos Muñoz Portal a fost impuscat mortal in timp ce facea prospectii in Mexic pentru cel de-al patrulea sezon al productiei.

Recent, Carlos Muñoz Portal, in varsta de 37 de ani, cauta locuri de filmare pentru cel de-al patrulea sezon al serialului ”Narcos”, inainte de a fi gasit fara suflare cu rani provocate de focuri de arma, in masina sa, in apropierea granitelor statului mexican Hidalgo – o zona cu un nivel foarte ridicat de violenta.

Intr-un interviu acordat The Hollywood Reporter, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, in varsta de 71 de ani, a spus categoric ca Netflix nu ar trebui sa readuca serialul in Columbia fara permisiunea lui.

”Nu vreau ca Netflix sau alta companie de productie sa filmeze in Medellin sau in Columbia pelicule care au legatura cu mine sau cu fratele meu Pablo fara sa aiba autorizarea de la Escobar Inc. Este foarte periculos. Mai ales fara binecuvantarea noastra. Aceasta este tara mea”, a spus fratele lui Pablo Escobar.

Intrebat ce masuri de siguranta ar trebui sa ia Netflix pentru echipa care lucreaza la serialul ”Narcos”, Escobar a raspuns: ”Este necesara eliminarea tuturor amenintarilor. Cand ma plimbam prin junga intr-o zi aveam o geanta cu doua milioane de dolari in bancnote de 100 de dolari. Armata ne cauta pe mine si pe Pablo in acel moment. Brusc, am auzit focuri de arma. Amandoi, alaturi de cateva persoane angajate pentru securitate, am inceput sa alergam spre un canal de apa mic. Am scapat inotand. Totul s-a intamplat fara sa folosim arme. Daca esti suficient de inteligent, nu ai nevoie de arme. Daca nu, este absolut necesar. In acest caz, Netflix ar trebui sa angajeze ucigasi profesionisti care sa le asigure siguranta oamenilor lor”.

Fratele lui Escobar a cerut un miliard de dolari de la producatorii "Narcos"

Anul trecut, Roberto De Jesus Escobar Gaviria a cerut plata unei sume de un miliard de dolari, pentru ca show-ul ”Narcos” a folosit imaginea fratelui sau fara sa aiba permisiunea familiei. In prezent, Escobar Gaviria ameninta ca va actiona Netflix in judecata si ca ii va anula ”micul show”.
Citeste si:
"Narcos: Mexic", sezonul 2, are premiera in februarie 2020
Netflix anunta ca "Narcos:...

Reprezentantii Netflix sunt speriati. Ne-au trimis o scrisoare lunga prin care ne-au amenintat. In acest moment, ne aflam in discutii cu ei, prin intermediul avocatilor nostri, Browne George Ross LLP, pentru a obtine plata sumei de 1 miliard de dolari. Daca nu o vom primi, le vom anula micul show”, a mai spus Escobar Gaviria.

Noi detinem marcile comerciale pentru toate numele noastre si pentru brandul Narcos. (…) Acesti oameni nu stiu ce inseamna viata si nu ar indrazni niciodata sa supravietuiasca in jungla din Medellin sau Columbia. Eu am facut asta”, a adaugat el.

Un purtator de cuvant pentru serialul ”Narcos” a spus ca reprezentantii companiei Netflix au aflat despre decesul lui Carlos Muñoz Portal si ca ii transmit condoleante familiei lui, detaliile in privinta mortii lui ramanand inca necunoscute. Autoritatile continua sa investigheze cazul

Citeste si:
VIDEO O echipă de filmare a salvat mai mulți pinguini blocați...
VIDEO O echipă de filmare a...

Cel de-al treilea sezon al serialului ”Narcos” a avut premiera pe 1 septembrie pe Netflix. Cel de-al patrulea sezon ar urma sa se concentreze pe originile cartelului Juarez din Mexic. Insa, dupa decesul lui Portal, este incert daca productia va continua in Mexic sau daca se va intoarce in Columbia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.