Angela Merkel considera de neinteles sumele mari pentru care sunt transferati anumiti fotbalisti de la o echipa la alta si doreste schimbarea regulilor UEFA si FIFA. 

Merkel, aflata in plina campanie electorala, a declarat, in cadrul unui interviu pentru un cotidian german, ca sumele pentru care sunt transferati fotbalistii, de la o echipa la alta, sunt ”de neinteles pentru muritorii de rand”, noteaza Digi24.ro.

Cancelarul german crede ca FIFA si UEFA ar trebui sa schimbe regulamentul in ceea ce priveste transferurile, cu scopul de a pastra un echilibru si de a nu ajunge in situatia in care pretul vedetelor din fotbal sa urce si mai mult.

Declaratia vine in contextul in care brazilianul Neymar a fost transferat de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump jucator din istoria fotbalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.