Revista franceza Closer, care a publicat, in urma cu cinci ani, fotografii cu Ducesa de Cambridge topless, trebuie sa plateasca 103.000 de euro despagubiri. Judecatorii au stabilit ca publicarea acestor imagini reprezinta o incalcare a dreptului la viata privata. 

Despagubirile vor fi platite de revista Closer direct Ducesei de Cambridge si Printului William, care au cerut, la proces, daune de 1,5 milioane de euro, informeaza Digi24.ro.

Redactorul-sef si fondatorul publicatiei a fost condamnat la plata unei amenzi maxime, care atinge suma de 45.000 de euro. In total, sase persoane au fost judecate in proces, in legatura cu imagini surprinse in vacanta pe care Ducesa si Printul au petrecut-o in Franta, in 2012.

Fotografiile au fost preluate atunci inclusiv de ziarul local, La Provence. Casa Regala a Marii Britanii a condamnat in termeni duri fotografiile si le-a catalogat drept o invadare a vietii private.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.