Nudistii vor avea un loc public, in Paris, in care va fi legal sa renunte la haine. Autoritatile din Franta au declarat ca o zona din estul parcului Bois de Vincennes va fi amenajata special pentru nudisti. 

Decizia este un experiment. In zona vor fi primiti doar cei care sunt dispusi sa renunte la haine.

„Crearea acestei zone in Bois de Vincennes, in care va fi autorizat nudismul, face parte din viziunea noastra deschisa la minte pentru folosirea spatiului public parizian”, a declarat Penelope Komites, viceprimarul responsabil cu parcurile din Paris, noteaza Digi24.ro.

Zona se deschide azi, pe 31 august si va functiona pana pe 15 octombrie, intre orele 8 si 19:30. Va fi delimitata de panouri, care ii avertizeaza pe vizitatori ca urmeaza sa intre intr-un spatiu destinat nudistilor.

Francezii care practica nudismul au primit cu entuziasm vestea. Tot pentru ei a fost deschisa si o piscina in Paris, la care pot merge de trei ori pe saptamana. In total, in Franta, exista cel putin 460 de zone speciale pentru nudisti. In tara sunt peste 2,6 milioane de nudisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.