Guvernul britanic a trimis, din greseala, zeci de scrisori, prin care solicita cetatenilor UE, care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit, sa paraseasca statul insular. In caz contrar, acestia riscau sa fie retinuti si expulzati. 

Ministrul de Interne britanic a transmis ca investigheaza modul in care aproape 100 de scrisori, in care li se cerea unor cetateni din alte state UE sa paraseasca tara sub incidenta noii legi a imigratiei, au fost trimise.

”Un numar limitat de scrisori au fost emise dintr-o eroare si cercetam cum de s-a intimplat acest lucru. Vrem sa-i contactam pe toti cei care au primit aceasta scrisoare pentru a clarifica faptul ca nu trebuie sa o ia in considerare.

Vrem sa fim clari in privinta faptului ca drepturile nationalilor UE ce traiesc in Marea Britanie vor ramane neschimbate”, a adaugat ministerul britanic, noteaza Mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.