O tanara in varsta de 25 de ani a supravietuit aproape o luna in padurile din Alabama. Femeia s-a ratacit dupa ce a fugit de doi barbati care planuiau sa jefuiasca o cabana de vanatoare. Lisa Theris a mancat ciuperci si fructe de padure si a baut apa din rau. 

Lisa Theris a fost gasita in urma cu cateva zile, dupa ce a reusit sa gaseasca o strada si sa faca semn unui sofer. In urma cu aproximativ o luna, tanara de 25 de ani se afla in padurile din Alabama, alaturi de doi barbati.

Dupa ce a aflat ca cei doi planuiesc sa jefuiasca o cabana de vanatoare, Lisa a fugit fara haine si fara provizii.

Pe 23 iulie, tanara a fost data disparuta, timp in care cei doi barbati fusesera arestati. Lisa a reusit sa iasa singura din padure.

„Sunt ofiter de 15 ani si nu am mai vazut nimic asemanator. Dorinta ei de a supravietui este incredibila”, a spus un ofiter de politie, care a vazut-o pe tanara, potrivit libertatea.ro.

Cat timp a stat in salbaticie, Lisa s-a hranit cu ciuperci si fructe de padure si a baut apa din rau. Cand a fost gasita, cantarea cu 22 de kilograme mai putin: „Nu cunostea zona si, in noaptea in care a fugit, a mers in padure si s-a ratacit”, a spus un alt ofiter.

Dupa ce a fost gasita, Lisa a fost transportata la un spital. „Este extrem de slabita si are dureri. Nu este un centimetru din corpul ei care sa nu fi fost afectat”, a declarat sora Lisei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.